Schools

 • School logo

  Rosborg Gymnasium og HF

  Description
  City
  VejleGymnasium
 • School logo

  Test

  Description
  City
  Gymnasium
 • School logo

  Test

  Description
  City
  Gymnasium
 • School logo

  Social og sundhedskolen skive

  Description
  City
  Gymnasium
 • School logo

  10 énde Fredericia

  Description
  10’ende består af det kommunale 10'ende klasses tilbud til unge efter 9. Klasse
  City
  FredericiaGymnasium
 • School logo

  Aabenraa Statsskole

  Description
  Vi tilbyder STX❤️ HF💙 HF-ASF🩵 Uddannelse med udsyn - siden 1920 Her er plads til alle, og din læring er prioriteret! To ungdomsuddannelser under samme tag. Vi er en forholdsvis stor skole med et elevtal på over 800, og vi tilbyder både stx og hf. P.g.a. størrelsen kan vi tilbyde undervisning i mange forskellige fag og på alle niveauer, og vi har et bredt sammensat studieretningsudbud. Vi er også en ganske almindelig skole med en almindelig elevsammensætning. Det betyder at 16% af vore elever har anden etnisk baggrund end dansk med over 20 forskellige nationaliteter repræsenteret. Dette præger på positiv vis dagligdagen både i og uden for undervisningen. Vi deltager sammen med skoler fra Spanien, Finland, Tyskland og Rumænien i projektet One School - Many Cultures. Den åbenhed der skabes på denne måde, er til fordel for alle. Derfor er alt ved det gamle samtidig med at det er i stadig forandring.
  City
  AabenraaGymnasium
 • School logo

  Aalborg City Gymnasium

  Description
  På Aalborg City Gymnasium kan man tage en hel studentereksamen på to år eller tage studentereksamen i enkelte fag. I Nordjylland eksisterer det kun på Aalborg City Gymnasium, og det er vort hovedmål at sikre den nordjyske befolkning muligheden for dette alternativ til gymnasiet og HF. Det er skolens mål at understøtte din faglige og personlige udvikling, mens du går på Aalborg City Gymnasium. I forbindelse med den daglige undervisning vejleder vi dig i, hvordan du opstiller faglige mål, hvordan du når dem, og hvilken adfærd, der sikrer dig det bedst mulige udbytte af undervisningen. Desuden lærer du at fungere i situationer, hvor der stilles særlige krav til den faglige præstation (eksamen m.v.). Endvidere får du i et tidssvarende undervisningsmiljø rådgivning om tilrettelæggelsen og gennemførelsen af din uddannelse samt vejledning med henblik på dine fremtidige studier eller beskæftigelse. Lærerne og kursisterne skal i fælleskab deltage aktivt i undervisningens gennemførelse for herigennem at skabe et godt miljø for indlæring og udvikling samt overholde indgåede aftaler og aktivt medvirke til at udvikle skolens sociale miljø.
  City
  AalborgGymnasium
 • School logo

  Aalborg Katedralskole

  Description
  På Aalborg Katedralskole arbejder vi ud fra værdier som kreativitet, seriøsitet, tolerance, åbenhed og demokrati. Vi er en skole, som vægter det faglige niveau højt, og som prøver at skabe nogle rammer hvor den daglige seriøse undervisning kan kombineres med forskellige aktiviteter af social karakter. Vi er kendetegnet ved at have "højt til loftet", og en skole med mange forskellige typer elever, som alle er med til at skabe en åben tolerant ramme om skolelivet. Alle billeder og film tilhører Aalborg Katedralskole og må ikke downloades uden forudgående tilladelse fra skolen.
  City
  AalborgGymnasium
 • School logo

  Aalborg Universitet

  Description
  AAU’s uddannelser og forskning er problem- og projektbaseret og har fokus på det tværdisciplinære. Gennem samarbejde mellem forskere, studerende og offentlige og private virksomheder udbyder vi virkelighedsnære uddannelser og skaber forskningsresultater i verdensklasse. Sådan opnår vi nye erkendelser, finder nye løsninger på samfundets problemer og skaber viden, der forandrer verden.
  City
  AalborgUniversitet
 • School logo

  Aalborghus Gymnasium

  Description
  Dette er den officielle side for Aalborghus Gymnasium. Du finder os også på www.aalborghus.dk og instagram: #aalborghus | Hos os gør vi hinanden bedre. <3
  City
  AalborgGymnasium
 • School logo

  Aarhus Business College

  Description
  På HHX-gymnasiet, Aarhus Business College har vi 6 studieretninger. Vi ligger både i Viby og Risskov.
  City
  RisskovGymnasium
 • School logo

  Aarhus HF & VUC

  Description
  På Aarhus HF & VUC tilbyder vi enkeltfag og uddannelser til unge og voksne på niveauer fra folkeskolens afgangsprøver til højeste gymnasiale niveau. Der er mulighed for undervisning både dag og aften på såvel halvårs- som helårshold. Mange fag kan også tages som fjernundervisning via nettet. Det betyder, at du som kursist kan få tilrettelagt lige præcis det forløb, der svarer til dine kompetencer og dine mål med uddannelsen. Det giver dig gode muligheder for at sammensætte et skema, der passer til din livssituation, f.eks. hvis du har børn, arbejde eller andet, der skal tages hensyn til.
  City
  Aarhus CGymnasium
 • School logo

  Aarhus Universitet

  Description
  Historier og viden fra Aarhus Universitet.
  City
  Aarhus CUniversitet
 • School logo

  Frederikshavn Handelsskole

  Description
  Store ambitioner. Højt fagligt niveau. Ny viden. Motiverende læringsformer. Engagerede lærere. Plads til den enkelte. Plads til fællesskabet.
  City
  FrederikshavnGymnasium
 • School logo

  Københavns Universitet

  Description
  Life and research at the University of Copenhagen. Tag with #kbhuni or #ucph and share your story. 📷😀👍 Want to study at UCPH? Follow @kustudieliv
  City
  København KUniversitet
 • School logo

  Syddansk Universitet

  Description
  City
  Universitet
 • School logo

  DTU - Danmarks Tekniske Universitet

  Description
  City
  Universitet
 • School logo

  Erhvervsakademi Aarhus

  Description
  City
  Gymnasium
 • School logo

  Viborg Gymnasium & HF

  Description
  Viborg Gymnasium - gymnasiet der giver mening
  City
  ViborgGymnasium
 • School logo

  Himmerlands Ungdomsskole

  Description
  En efterskole i Havbro, som i mere end 100 år har dannet rammen om et hjemligt skolemiljø. Har du lyst til at komme på efterskole, blive en del af et stærkt fællesskab og prøve kræfter med et væld af forskellige profilfag indenfor idræt, kreativitet og udeliv? Skabe venskaber for livet samt udfordre dig selv både personligt og fagligt? HU er en efterskole for dig som har mange interesser, og som synes at et år på efterskole skal handle om at udforske disse, afprøve og opdage nye. Nysgerrighed, tillid, tolerance og fællesskab er nøgleord i vores hverdag. Hos os er der plads til alle.
  City
  AarsGymnasium
 • School logo

  Rungsted Gymnasium

  Description
  Vi: er et globalt gymnasium, hvor vi har skolepartnerskaber i USA, Indien, Ghana, New Zealand, England, Japan, Taiwan samt fire delvist engelsksprogede studieretninger; og alle elever kommer naturligvis på studierejse. Desuden har du mulighed for med rejseprogrammet: RG Abroad at tilbringe to uger i udlandet, hvor du går i skole på en af vores partnerskoler, eller deltager i et intensiv sprogkursus på en af de sprogskoler, vi samarbejder med. et socialt gymnasium med masser af aktiviteter på tværs af klasser og årgange: Vi har idrætsdag, international kulturdag, sciencedag, fredagscafeer, musikcafeer, musicals og masser af andre tilbud. et udfordrende gymnasium, hvor vi stiller krav til dig - men så har du til gengæld alle muligheder for at få en studentereksamen i top.
  City
  Rungsted KystGymnasium